PWC op Tweakers Gaming Live

PWC was met T.I.M. aanwezig op de Tweakers Gaming Live deze beurs vertelt alles over de game industrie. Op hun stand nodigden zij beursbezoekers uit om kennis te maken met T.I.M. T.I.M staat voor: The Intelligent Matcher dat is een algoritme gecreëerd door PwC voor het matchen van debet- en creditboekingen.

Om beursbezoekers kennis te kunnen laten maken met T.I.M. is een spel gecreerd waarbij beursbezoekers mogen proberen om T.I.M. te verslaan. Deze gemodelleerde cyborg kopieert de bewegingen van de speler en laat bezoekers ‘debits’ en ‘credits’ zo snel mogelijk matchen en ontdekt zo de snelle analytici. Het matchen wordt namelijk lastiger naarmate meerdere betalingen bij elkaar blijken te horen.

Standbouw.nl heeft hiervoor het standontwerp gemaakt en plaatst de stand op diverse locaties in Nederland, zoals hier op de Tweakers Gaming Live in Den Bosch.

Omdat de samenwerking goed is verlopen hopen wij meer voor elkaar te kunnen betekenen in de toekomst. PWC en Standbouw.nl zijn tevens heel blij met deze simpele maar handige stand.

Heb je vragen over deze opdracht?

Ons standbouw team helpt je graag met vragen of opmerkingen. Neem contact met ons op door te bellen of te mailen!